URGENT

El MiD celebra l’arribada del Nadal amb diverses activitats

Compartiu aquesta història

L’Escola de Música i Dansa de Palafolls ja ho té tot a punt per donar la benvinguda al Nadal. Algunes de les activitats ja van començar la setmana passada, com el festival de dansa, i d’altres continuen aquesta setmana.

Una d’elles es farà avui mateix. Concretament, el concert de Nadal dels alumnes de l’escola. El professor del MiD i director de la Coral Palatiolo, Rubén Espinosa, explica que estan molt emocionats per aquest concert. I, és que, a banda del festival de final de curs, el concert de Nadal és l’oportunitat per mostrar tot el que estan aprenent els alumnes de l’escola. 

L’actuació obrirà amb un grup de metalls, seguirà un duo de nadal, dos combos, la Coral Palatiolo i finalitzarà amb un concert conjunt entre tots. Aquest concert se celebra aquesta tarda a 17:30h al Teatre de Palafolls i l’entrada és lliure per tothom.

Les activitats segueixen aquest dijous. La propera serà el Concert de Nadal de la Coral Palatiolo. La jornada constarà d’una primera part amb el concert d’uns sis o set alumnes i d’una segona part on actuarà la Coral Palatiolo. 

En aquest cas, el concert es farà al hall del MiD a partir de les 20:15h. L’entrada també serà gratuïta per tothom qui vulgui assistir.  A banda d’això, Rubén Espinosa ha convidat tothom qui vulgui a unir-se a la Coral Palatiolo o a qualsevol dels grups del MiD, per fer-ho, només us heu d’acostar a l’Escola Municipal de Música i Dansa en horari d’obertura i demanar informació. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics