URGENT

L’Ajuntament de Palafolls celebra l’últim ple municipal de l’any 2022

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls celebra dijous al vespre el ple ordinari corresponent al mes de desembre. Aquesta serà l’última sessió plenària de l’any 2022, i preveu un total de 8 punts a l’ordre del dia, una moció d’ERC-AM i els precs i preguntes. 

Entre els punts que es preveuen a l’ordre del dia hi ha les aprovacions del pla anual normatiu de l’Ajuntament de Palafolls per l’any 2023, del pla de mesures antifrau de l’Ajuntament i dels nous models tipus sobre causes d’incompatibilitat i declaracions d’activitats i patrimonials dels càrrecs electes i alts càrrecs. 

També s’informarà de diverses qüestions relacionades amb alguns dels projectes que té en marxa l’Ajuntament i de les activitats que s’han preparat per aquest Nadal a Palafolls. Finalment, el ple acabarà amb una moció del grup ERC-AM per a l’adhesió a l’agenda digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret i el torn de precs i preguntes. 

La sessió s’iniciarà al punt de les 7 del vespre i es podrà seguir en directe pel 107.7 de la FM i per internet, a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics