Últims dies per demanar les bonificacions per les ordenances fiscals del 2023

Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis de novembre, l’Ajuntament de Palafolls va aprovar les ordenances fiscals de l’any vinent. Recordem que aquesta aprovació inclou que les taxes es mantenen congelades i, també, l’augment en algunes bonificacions. El període per presentar les sol·licituds per beneficiar-se d’aquestes bonificacions encara continua obert. 

Totes elles es poden demanar, sempre que es compleixin els requisits establerts, fins al 31 de desembre de 2022. D’una banda, estan disponibles les bonificacions de l’IBI. D’aquestes hi ha de diferents tipus i, és que, els interessats poden demanar la bonificació per a famílies nombroses i monoparentals, per habitatges amb sistemes d’energia solar o aprofitament tèrmic i per a immobles de protecció oficial, entre altres. 

D’altra banda, continuen en marxa les bonificacions per l’impost de vehicles. Aquestes s’apliquen per l’ús de vehicles elèctrics o híbrids. Per més informació sobre les bonificacions, qui pot demanar-les i de quina forma es poden fer, es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o amb l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics