La banda del MiD celebra el concert de Sant Esteve

Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns, la Banda de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls oferirà el tradicional concert de Sant Esteve. Un concert que fa dos anys que no es pot celebrar a causa de la pandèmia.  El director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls, David Martínez, confessa que tornen amb moltes ganes i il·lusió de poder celebrar la diada amb tots els palafollencs i visitants que s’hi acostin.

Pel que fa al repertori, es dividirà en dues parts ben diferenciades. La primera part inclourà música clàssica i bandes sonores de pel·lícules, entre altres. La segona part estarà dedicada al Nadal i inclourà nadales i la tradicional Marxa Radetzki.

Com és habitual, la persona que dirigirà la marxa serà una sorpresa fins a l’últim moment. El concert de Sant Esteve es farà el proper dilluns 26 de desembre a partir de les 12h al Teatre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics