URGENT

La banda del MiD celebra el concert de Sant Esteve

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, la Banda de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls oferirà el tradicional concert de Sant Esteve. Un concert que fa dos anys que no es pot celebrar a causa de la pandèmia.  El director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls, David Martínez, confessa que tornen amb moltes ganes i il·lusió de poder celebrar la diada amb tots els palafollencs i visitants que s’hi acostin.

Pel que fa al repertori, es dividirà en dues parts ben diferenciades. La primera part inclourà música clàssica i bandes sonores de pel·lícules, entre altres. La segona part estarà dedicada al Nadal i inclourà nadales i la tradicional Marxa Radetzki.

Com és habitual, la persona que dirigirà la marxa serà una sorpresa fins a l’últim moment. El concert de Sant Esteve es farà el proper dilluns 26 de desembre a partir de les 12h al Teatre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics