URGENT

El ple municipal de Palafolls aprova l’adhesió a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya que impulsa el Consorci Localret

Compartiu aquesta història

Així va quedar constància en el ple del passat dijous en què el grup municipal d’ERC-AM va presentar una moció per l’adhesió a l’Agenda Digital. 

Tal com va explicar Oriol Jordan, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Palafolls, la intenció és posar en valor la tasca de transformació digital que l’ajuntament està duent a terme en els últims anys. 

A més, el regidor va detallar què és exactament Localret. Aquest ens és un organisme públic que conformen més de 800 municipis catalans, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les diferents diputacions, i la seva tasca principal és impulsar la transformació digital a tots els municipis catalans.

Amb l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament s’ha compromès en fer possible la transformació digital al municipi, seguir tirant endavant en matèria tecnològica i trencar barreres perquè la ciutadania pugui arribar a aquests canvis.  La moció, es va aprovar, finalment, amb els vots a favor de tots els grups que formen el ple de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics