El ple municipal de Palafolls aprova l’adhesió a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya que impulsa el Consorci Localret

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així va quedar constància en el ple del passat dijous en què el grup municipal d’ERC-AM va presentar una moció per l’adhesió a l’Agenda Digital. 

Tal com va explicar Oriol Jordan, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Palafolls, la intenció és posar en valor la tasca de transformació digital que l’ajuntament està duent a terme en els últims anys. 

A més, el regidor va detallar què és exactament Localret. Aquest ens és un organisme públic que conformen més de 800 municipis catalans, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les diferents diputacions, i la seva tasca principal és impulsar la transformació digital a tots els municipis catalans.

Amb l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament s’ha compromès en fer possible la transformació digital al municipi, seguir tirant endavant en matèria tecnològica i trencar barreres perquè la ciutadania pugui arribar a aquests canvis.  La moció, es va aprovar, finalment, amb els vots a favor de tots els grups que formen el ple de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics