L’Ajuntament de Palafolls cedeix un dels seus cotxes a la protectora de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes, els membres de l’Associació Amics dels Animals de Palafolls ja compten amb un nou vehicle que els permetrà transportar els animals al centre. Concretament, es tracta d’un cotxe que l’Ajuntament de Palafolls els ha cedit perquè puguin fer aquesta feina. 

Ara, la intenció és rotular el vehicle per tal que sigui més fàcil la seva identificació. És per això que demanen l’ajuda ciutadana. Ester López, membre de l’entitat, explica que aquesta és una inversió necessària, però que no és tan important com altres. Si algú els pogués ajudar, seria una despesa menys que tindria la protectora. 

I, és que, tal com explica López, moltes vegades han trobat complicacions a l’hora de rescatar algun animal pel simple fet que les persones que hi transiten pel lloc no reconeixen el vehicle. 

A banda d’això, des de la Protectora han recordat que hi ha molts animals abandonats a Catalunya que necessiten una família. És per aquest motiu que conviden els interessats en fer adopcions responsables a visitar el seu recinte i conèixer els gossos i gats que hi ha a nostre municipi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics