URGENT

El 2023 tindrà un total de 15 dies festius en el calendari laboral de Palafolls

Compartiu aquesta història

El calendari laboral d’aquest any 2023 recull un total de 13 dies festius, segons s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Del total, 9 d’ells se celebraran en el conjunt de l’Estat, és a dir, un més que l’any passat. A aquesta xifra caldrà afegir els dos festius locals que completaran un total de 15 dies festius a cada municipi. 

Concretament, els dies que seran festa aquest 2023 a tot l’estat espanyol són el proper divendres 6 de gener, el divendres 7 d’abril i el dilluns 10 del mateix mes, el dilluns 1 de maig, el dissabte 24 de juny dins el primer semestre de l’any.

Pel que fa al segon semestre, durant el juliol no hi haurà cap dia de festa, el primer festiu serà el dimarts 15 d’agost, el seguirà el dilluns 11 de setembre, el dijous 12 d’octubre i el dimecres 1 de novembre. I, finalment, desembre serà el mes amb més dies festius, el dimecres 6 de desembre, el divendres 8 de desembre, el dilluns 25 de desembre i el dimarts 26 de desembre. 

A aquests dies, cal sumar-hi dues festes locals. D’aquesta manera, el nombre total de festius el 2023 serà de 15 dies. En el cas de Palafolls, per exemple, un d’ells és el 8 de setembre, el dia de la Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics