La Colla Gegantera organitza per demà un nou taller de Fanalets per rebre els Reis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla Gegantera de Palafolls torna a organitzar per aquestes festes nadalenques el seu tradicional Taller de Fanalets per anar a rebre els 3 Reis, la nit del 5 de gener. I, és que, per esperar a Ses Majestats els Reis Mags, els infants d’arreu saben que una de les coses que cal portar és un fanalet. 

Poden ser de diferents mides i colors, ja fabricats o fets a mà pels mateixos infants, tot i això, aquests petit llums són imprescindibles per poder rebre als Reis d’Orient de la millor manera possible.

Per això, i com ja és habitual, la Colla Gegantera de Palafolls ha tornat a organitzar un nou taller de construcció de fanalets. Xavier Salicrú, membre de la Colla Gegantera de Palafolls, n’ha donat més detalls sobre l’activitat. 

El taller de fanalets es durà a terme entre les 11h del matí i les 13h al MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics