URGENT

Els Bombers de la Generalitat entreguen la seva carta als Reis d’Orient

Compartiu aquesta història

Aquest matí, un membre del cos de Bombers de la Generalitat s’ha acostat a Palafolls per entregar la carta als Reis en nom de tots els Bombers de Catalunya. Però ell no és l’únic que ho ha fet i, és que, aquesta acció forma part d’un conjunt de reivindicacions que té previst el cos de seguretat.

La primera d’elles és aquesta, alguns bombers s’acosten a les bústies reials dels diferents pobles de Catalunya i deixen la seva carta als Reis d’Orient perquè siguin escoltades les seves demandes. 

Actualment, la situació del cos és insostenible. Són molts els elements que fallen dins de l’organització, un exemple són les repetides fallides en els equips de respiració autònoma que necessiten per poder extingir qualsevol incendi amb seguretat. 

Entre les demandes que consten a la carta hi ha equips de respiració autònoma que no fallin i no puguin tallar l’aire en el pitjor dels moments de les seves actuacions; més bombers per torn perquè són molt pocs i no poden complir amb els estàndards de seguretat; més tècnics de prevenció i que els caps els tinguin en consideració; un DEA perquè al seu se li va acabar la pila i mai ha tornat; una càmera tèrmica perquè la seva la tenen espatllada, i carbó per tots aquells que han deixat que els bombers estiguin en aquesta situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics