Repunta l’atur a Palafolls l’últim mes de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment, Palafolls compta amb 483 persones aturades. Una xifra que suposa un augment de 21 persones respecte el mes de novembre. La tendència a l’alça continua a la vila, i és que aquesta és la sisena vegada que augmenta l’atur a Palafolls. Els mesos en què va augmentar van ser el gener, el juliol, l’agost, el setembre, el novembre i el desembre.

Si es comparen aquestes xifres amb les del desembre de l’any passat, les dades mostren una disminució de l’atur interanual i, a la vegada un augment mensual de persones aturades. I, és que, el desembre de 2021, hi havia 568 persones a l’atur, el que va suposar un augment de 25 persones respecte el mes anterior del mateix any. Pel que fa la taxa total d’aturats en el nostre municipi el mes de desembre, ha sigut d’un 9’73%.

Quant als municipis veïns, Malgrat ha comptabilitzat un total de 921 aturats, 5 menys que el mes anterior.  A Tordera la xifra s’ha mantingut igual, en 1.081, i a Pineda ha disminuït fins als 1.770 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics