Tres palafollenques han sigut les afortunades que han guanyat el sorteig de l’ACEP

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ACEP i Ràdio Palafolls es van unir un any més per celebrar el sorteig de l’Associació de Comerciants del municipi. Recordem que aquest any el premi del sorteig no era en metàl·lic, sinó que es van sortejar un Ipad, una Thermomix i un rellotge intel·ligent. 

En total, van sortir com a guanyadores tres palafollenques del total de 5.000 que han participat durant aquests 20 dies en aquesta campanya de l’ACEP. Com a condició indispensable, havien d’agafar el telèfon a la primera quan se’ls truqués en directe des de l’emissora. I, així va ser, totes elles van agafar la trucada a la primera. 

Com és habitual, la reacció va ser una barreja de sorpresa i satisfacció.

El president de l’ACEP, Francesc Tresserras, va aprofitar per explicar que estan molt contents amb el resultat de la campanya, a més, va confessar que espera que el 2023 sigui un any millor. Per tal d’aconseguir-ho, l’ACEP continuarà ajudant els comerços de Palafolls.

Les guanyadores van ser Montse Agustín que va endur-se un rellotge intel·ligent, Marta Noguera que va guanyar l’Ipad i, finalment, la guanyadora de la Thermomix va ser Jesica Martínez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics