Darreres hores per l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ses Majestats estan a punt d’arribar a Palafolls i la Comissió de Reis ja ho té tot a punt per donar-los la benvinguda al nostre poble. Abans de l’inici de la cavalcada, els Reis s’acostaran a Sant Genís a les 16:30h on saludaran als nens i les nenes. A les 18h, es donarà el tret de sortida a la cavalcada de reis que recorrerà els carrers del municipi. 

Una vegada arribin a l’Ajuntament, l’alcalde de Palafolls els donarà la clau màgica que obre totes les portes del municipi. Després, els Reis es quedaran al Forum Palatiolo per recollir les cartes de tots els nens que encara no l’hagin pogut donar. Del recorregut n’ha donat més detalls Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes.

La regidora, a més, a volgut recordar que els Reis estaran tota l’estona que faci falta. Per tant, demanen que els assistents facin cua i que respectin l’ordre d’arribada. A més, també hi haurà cues inclusives per tots els nens que ho necessitin. 

A banda d’aquests detalls, Pla ha demanat que es tingui cura durant la cavalcada i que se segueixin els protocols de seguretat. En aquest sentit, Protecció Civil recomana que la gent no s’enfili a cap objecte per veure millor les carrosses ni tampoc a les mateixes; que es quedi sempre darrere les tanques o senyalitzacions de seguretat; que no es travessi els carrer mentre passa la calvalcada i que no es llencin caramels contra ningú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics