Malgrat de Mar ja té en marxa el servei de recollida d’arbres de Nadal

Foto: Nació Digital / Ramon Estany
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament del municipi veí, amb el suport dels Serveis Municipals de l’Ajuntament, va posar en marxa el passat 5 de gener en marxa una nova campanya de recollida dels arbres de Nadal. Els arbres es podran dipositar fins al pròxim dilluns 16 de gener. 

Els punts de recollida estan situats a la plaça de la Germana Campos, a l’avinguda de la Costa Brava a prop del CAP, a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, a l’avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i al carrer Tramuntana amb la plaça dels Bombers Voluntaris.

Tots els arbres que es recullin en aquest període es netejaran d’objectes que perjudiquin les tasques de trituració, se’ls treu el test i es tallaran els cepellons d’arrels. Després, tots els arbres seran triturats i les restes es podran fer servir per fer compost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics