URGENT

La Policia Local de Blanes intenta localitzar l’autor d’una mateixa pintada en diferents indrets del municipi

Compartiu aquesta història

Els fets van passar, segons ha quedat registrat a les càmeres, pels volts de les 2 de la matinada de divendres. Per la seqüència horària del què ha quedat enregistrat a les càmeres, l’autor hauria començant pintant la Font Gòtica del Carrer Ample, després va anar a la façana de l’Ajuntament de Blanes, i posteriorment al Banc dels Músics situat al Passeig de Mar, on també en va fer a altres llocs, com per exemple al terra i a l’accés del parterre on hi ha els canons.

La ràpida actuació de la Policia Local i l’empresa de neteja va permetre que divendres al matí només quedessin rastres de les pintades. L’autor va escriure el mateix a totes elles: les sigles d’un partit polític.  Tanmateix, la Policia Local de Blanes està investigant per identificar i localitzar el seu autor, ja que compta amb les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat. Per això, el cos policial sap que es tracta d’una sola persona que actuava ràpidament, s’aturava el mínim possible a l’indret i marxava a la recerca d’un altre objectiu.

L’autor de les pintades podria ser acusat d’un delicte contra el patrimoni pel fet d’haver fet pintades a la Font Gòtica del Carrer Ample, la font més ben conservada de l’Arquitectura Gòtica de Catalunya. I, és que, aquesta obra està inclosa a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, i és un dels vestigis més destacats del Vescomtat de Cabrera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics