La Regidoria de Cultura i Festes valora positivament la Cavalcada de Reis d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal com explica Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes, aquest any era molt important pel fet que la cavalcada es podia tornar a realitzar amb normalitat. Passada l’emoció del moment, considera que es poden sentir orgullosos pel resultat obtingut. 

En aquest sentit, el resultat final de la cavalcada d’enguany ha sigut gràcies als esforços de tots els agents implicats en que sortís tot tal com s’havia plantejat. És per això que la regidora ha volgut agrair la feina feta a tothom qui ha participat d’una manera o d’una altra en fer possible una nit tan màgica.

Finalment, sempre es necessiten més mans per poder organitzar actes com el que es va viure dijous passat a la tarda o per Carnestoltes. És per això que, qui estigui interessat en col·laborar, sempre es pot posar en contacte amb la Comissió de Reis o amb l’àrea de Cultura i Festes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics