URGENT

El Teatre Clavé de Tordera estrena la programació estable de gener a maig

Compartiu aquesta història

Aquesta nova temporada, l’humor serà un dels protagonistes de la programació del Teatre Clave´. El diumenge 29 de gener, ‘El llarg dinar de Nadal’ de la companyia La Ruta 40, convida a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal al voltant de la taula. El dia 12 de febrer, Xuriguera i Faixedas recuperen la seva essència amb ‘Ni rastre de qui vam ser’.

Seguidament, el diumenge 16 d’abril, el Mag Lari presenta Strafalari, un espectacle on es barregen l’humor i la màgia. La música apareixerà el proper 26 de març amb un concert de música clàssica encapçalat per Trio Sadkó; Mar Renau; Stanislav Stepánek i Fedor Veselov. Aquest cicle es completarà amb el concert de l’Orquestrina Trama el 7 de maig.

Entre les propostes, no faltaran espectacles pels joves. El 10 i el 12 de març arriba la 6ª edició del Festival Zero amb ‘La metamorfosis de Gregor’, ‘Spiralis’ i ‘Paraules que trenquen ossos’. A més, pels més petits hi haurà el 4 de febrer ‘Joan Totlifan’, un espectacle de teatre i titelles a partir de 2 anys, i ‘El núvol gris, gras i gros’, el 25 de març.

Les entrades per a tots aquests espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir al web del teatre o a la taquilla una hora abans de la representació. A banda de les entrades normals, també hi ha paquets i possibilitat de descomptes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics