El Teatre Clavé de Tordera estrena la programació estable de gener a maig

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta nova temporada, l’humor serà un dels protagonistes de la programació del Teatre Clave´. El diumenge 29 de gener, ‘El llarg dinar de Nadal’ de la companyia La Ruta 40, convida a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal al voltant de la taula. El dia 12 de febrer, Xuriguera i Faixedas recuperen la seva essència amb ‘Ni rastre de qui vam ser’.

Seguidament, el diumenge 16 d’abril, el Mag Lari presenta Strafalari, un espectacle on es barregen l’humor i la màgia. La música apareixerà el proper 26 de març amb un concert de música clàssica encapçalat per Trio Sadkó; Mar Renau; Stanislav Stepánek i Fedor Veselov. Aquest cicle es completarà amb el concert de l’Orquestrina Trama el 7 de maig.

Entre les propostes, no faltaran espectacles pels joves. El 10 i el 12 de març arriba la 6ª edició del Festival Zero amb ‘La metamorfosis de Gregor’, ‘Spiralis’ i ‘Paraules que trenquen ossos’. A més, pels més petits hi haurà el 4 de febrer ‘Joan Totlifan’, un espectacle de teatre i titelles a partir de 2 anys, i ‘El núvol gris, gras i gros’, el 25 de març.

Les entrades per a tots aquests espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir al web del teatre o a la taquilla una hora abans de la representació. A banda de les entrades normals, també hi ha paquets i possibilitat de descomptes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics