URGENT

Sant Genís de Palafolls renova el vot de vila 

Compartiu aquesta història

Divendres vinent, els habitants de Sant Genís honraran un any més el seu protector, Sant Sebastià, després de protegir-los de la Pesta. La celebració comença el proper divendres 20 de gener amb una cantada d’havaneres del grup Arjau i rom cremat al local social. 

El dissabte és el dia on es concentren la majoria d’actes de la festa. A les 10:00h Xavier Salicrú oferirà una ruta històrica de dues hores que porta per títol ‘Un viatge al segle XVIII: cinc històries de la Guerra de Successió a Palafolls’. 

A la tarda, a partir de les 16:30h, el local social acull una activitat d’animació infantil amb el grup Pinxo i Punxa i una xocolatada. I, a les 21:00h es farà el sopar de germanor i ball a càrrec del Duet Atènia. 

Finalment, l’acte que posarà punt final a la celebració és l’Ofici solemne amb l’actuació de la Coral Palatiolo i la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls el diumenge a partir de les 12:30h. 

Els tiquets pel sopar de germanor es poden comprar fins demà. El preu pels socis és de 13 euros i 15 pels no socis. Per més informació, podeu trucar al 638.954.557.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics