URGENT

Blanes acull aquest cap de setmana la 24ª Cursa Mar i Murtra 

Compartiu aquesta història

El municipi veí estrena el 2023 amb una de les curses més històriques, la 24ª Cursa Mar i Murtra, que inclou tres proves en una. La competició l’organitza el Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració d’altres àrees i departaments municipals, així com d’institucions i empreses. Aquesta tindrà lloc aquest diumenge 15 de gener. 

Enguany, per tercera edició consecutiva, inclourà tres modalitats en la mateixa convocatòria, de manera que tots els participants podran escollir la que s’adapti millor a les seves possibilitats.

L’any 2020 van incorporar per primera vegada la nova modalitat, la que enguany serà la III Trail Mar i Murtra, de 15 km de distància. Aquesta se suma a les dues que ja portaven una trajectòria històrica més llarga: la tradicional XXXIV Cursa Mar i Murtra de 20 km, i  la VIII Cursa Mar i Murtra de 10 km. Totes tres sortiran i arribaran al mateix punt: el Passeig de Mar, i els trets de sortida s’aniran fent de forma esglaonada a partir de les 9 del matí.

El recinte de sortida i arribada de les tres curses es posarà en marxa a les 8 del matí amb el lliurament de dorsals i el servei de guarda-roba. Després, s’anirà fent la sortida consecutiva de les tres proves i l’activitat finalitzarà a les 12h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics