URGENT

Alícia Álvarez es presenta com a candidata de Junts per Catalunya a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’excandidata de Nosotros ha fitxat pel partit independentista després de renunciar fa unes setmanes a la candidatura del partit palafollenc Nosotros. 

Tal com indiquen a la nota de premsa, el seu objectiu al capdavant de Junts per Catalunya a Palafolls és presentar-se com una alternativa solvent i fiable. Ho faran amb un programa que estarà basat en tres pilars fonamentals; la transparència, la participació i el progrés. 

Tot això amb la intenció d’acostar l’ajuntament a la ciutadania, com una entitat que vetlla pels seus habitants. Precisament, expliquen que és aquesta voluntat de servei d’ajudar als altres el que l’ha portat a presentar-se com alcaldable de Junts per Catalunya. 

En els propers dies Junts per Catalunya a Palafolls informarà de la data de presentació oficial d’Álvarez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics