URGENT

Els veïns de les Conquilles i l’alcalde de Palafolls es reuneixen per trobar solucions als conflictes amb Visoren

Compartiu aquesta història

Fa temps que els veïns de la zona de les Conquilles a Palafolls denuncien problemes amb la gestió que l’empresa Visoren fa dels habitatges de protecció oficial on hi viuen. L’última d’elles els afecta al pagament del gas i, és que, l’empresa ha decidit apujar-los el preu del gas de l’últim any amb caràcter retroactiu. Un increment que, en alguns casos, supera el 200% respecte l’any passat.

Els motius que l’empresa dona per poder fer això, és que la guerra d’Ucraïna els ha provocat pèrdues en els seus ingressos pel que fa al gas i al subministrament d’aigua calenta. Però, tenint en compte que aquests pisos són de protecció oficial, molts veïns no poden assumir un cost tan elevat pels subministraments bàsics. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ha posat a disposició dels veïns el servei de l’OMIC per tal que facin les seves consultes i demanarà respostes a l’empresa Visoren. Abans, però, es reunirà amb els habitants de les Conquilles per estudiar la situació i quines solucions els poden donar des del consistori. 

La reunió està prevista aquesta tarda a l’Ajuntament. Des de Ràdio Palafolls els seguirem informant de com es desenvolupa la problemàtica i de la seva solució els propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics