URGENT

15 joves han començat l’FPO Dual de Socorrisme i Activitats de Natació

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns s’ha iniciat a Palafolls el programa FPO Dual de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques i Activitats de Natació que organitza SH CONCEPT FORMACIÓ amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls. 

En total, s’hi han apuntat 15 joves que ja han iniciat el seu contracte de treball de formació de 12 mesos de durada per treballar i formar-se com a socorristes en instal·lacions aquàtiques i tècnics de natació. 

Recordem que aquesta és una aposta que ha fet l’Ajuntament de Palafolls per donar resposta a la necessitat de formació professional, tant en el municipi com a rodalies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics