Es detecten alguns ruscs de vespa asiàtica inactius a Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En les últimes setmanes, alguns veïns de Palafolls han informat a l’Ajuntament i a la Regidoria de Medi Ambient de la presència d’alguns ruscs de vespa asiàtica. 

Això és així perquè quan cauen les fulles dels arbres de fulla caduca és molt més fàcil notar la presència d’aquests. Tal com indica Hélio López, tècnic de medi ambient, ara és el moment en què més es veuen i, com que són grans, la gent pensa que són un perill. 

Actualment són tres els que s’han notificat a l’àrea. Concretament s’han vist a la riera a la zona del rec viver i al costat del supermercat Consum i tots estan inactius. En els últims dos anys, l’Ajuntament de Palafolls només ha hagut de retirar un niu que estava actiu i que es trobava a prop del carrer Girona. 

Tot i això, cada cop la presència d’aquests nius es nota més. És per això que informen que, en cas de trobar un niu, cal que es notifiqui a l’Ajuntament i els operaris aniran a comprovar en quin estat es troba i què poden fer per retirar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics