URGENT

La Plataforma Malgrat Acull celebra un concert per la Pau a Ucraïna

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, l’església de Sant Nicolau de Malgrat de Mar serà l’escenari d’una nova acció solidària vers el poble d’Ucraïna. Concretament, la Plataforma Malgrat Acull ha organitzat un concert solidari a càrrec d’Ala Voronkova al violí, Guerrassim Voronkov al piano, juntament amb  la soprano Romina Krieger i els violinistes Andriy Marenych i David Piltyay. A més, comptarà amb la presentació a càrrec de l’actriu Teresa Gelpí.

Entre el repertori que sonarà hi ha ‘Laudate dominum’ de Mozart, ‘Danza de la vida breve’ de Manuel de Falla, ‘La rosa y el sauce’ de Carlos Gustavino i ‘Al dolce guidami’ de l’òpera Anna Bolena de Gaetano Donizetti, entre d’altres. 

El concert es farà el diumenge a l’església de Sant Nicolau a partir de les 18h. Les entrades tenen un cost de 10 euros i els diners íntegres que es recaptin es destinaran a Càritas Ucraïna. Tothom qui estigui interessat en assistir pot comprar-les al web Entrapolis, a la Llibreria Montalt, des d’una hora abans del concert a l’entrada de l’església i a la pròpia plataforma Malgrat Acull aquest dissabte 21 de gener de 10h a 13h a la plaça de l’església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics