URGENT

Blanes arrenca la 5a temporada del cicle de cinema Gaudí amb ‘42 segundos’

Compartiu aquesta història

Aquest dijous el Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes donarà el tret de sortida a la nova temporada del cicle de cinema Gaudí. El film escollit per fer-ho és ‘42 segundos’, una pel·lícula ambientada en els Jocs Olímpics del 92 i dirigida per Dani de la Orden i Àlex Murrull. 

La trama se centra al voltant dels seus dos protagonistes: Pedro García Aguado (encarnat per Jaime Lorente) i Manel Estiarte (a qui dóna vida Álvaro Cervantes), dos joves que arrosseguen problemes personals i tenen una filosofia oposada a l’hora d’entendre el món de l’esport.

A pocs mesos perquè tinguessin lloc els Jocs Olímpics de Barcelona ’92, la selecció espanyola de waterpolo tenia totes les butlletes per passar allò que es diu ‘sense pena ni glòria’. No estaven preparats i necessitaven un cop d’efecte si no volien fer el ridícul jugant a casa

Aquest va arribar en forma d’un nou entrenador amb fama de ser molt dur i tècniques de treball més que qüestionables: Dragan Matutinovic (interpretat per Tarik Filipovic), que s’havia guanyat a pols ser considerat com una bèstia negra, un tècnic molt dur.

El film ’42 segundos’ es projectarà aquest vespre al Teatre de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics