Blanes celebra l’Any Gabriel Ferrater

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Comarcal de Blanes comença aquest 2023 amb una efemèride que tot just es va celebrar el desembre passat: l’Any Gabriel Ferrater que es va commemorar el 2022 coincidint amb el centenari del seu naixement a Reus, i els 50 anys del seu suïcidi a Sant Cugat del Vallès. 

Tal com indiquen, aquesta és una doble ocasió per commemorar l’obra d’un dels grans poetes catalans de tots els temps que també va brillar com a crític d’art i de literatura, renovant l’estudi i l’ensenyament de la lingüística.

La celebració de l’Any Ferrater a la Biblioteca Comarcal de Blanes ha inclòs durant tot aquest mes de gener la possibilitat de visitar l’exposició ‘Llegir Tota la Vida’ que s’allotja al seu vestíbul. Aquesta es podrà veure fins el proper 31 de gener, i està dissenyada per Jordi Cornudella, comissari de l’Any Gabriel Ferrer, i dissenyada per Jordi Romero.

Tot i això, aquesta no és l’única activitat que s’ha preparat. Aquest dijous a les 19h s’ha programat un recital de poesia a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal. Porta per títol ‘Els cossos i el Temps. Planeta Ferrater’, i anirà a càrrec de Lluís-Anton Baulenas. La intenció és oferir una visió més global de l’autor, més enllà de la figura del poeta. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics