La propera trobada amb l’alcalde i l’equip de govern serà a Cim Miralles

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja hi ha data per la sisena trobada amb l’alcalde. El proper dimarts 31 de gener, l’alcalde de Palafolls i alguns membres de l’equip de govern visitaran el local social de Cim Miralles a Ciutat Jardí. 

Concretament, el dimarts a les 19h tothom qui vulgui podrà parlar amb l’alcalde i els membres de l’equip de govern per exposar les seves consultes, neguits i propostes per millorar el municipi. Recordem que aquesta és la intenció principal de la iniciativa. 

Aquesta serà la sisena trobada que l’alcalde fa amb els palafollencs, recordem que ja s’han fet cinc, una al barri de Sant Lluís, una altra al de Santa Maria, a Mas Reixac, a Mas Carbó i a Sant Genís. D’aquestes converses, l’ajuntament ha pogut extreure algues de les qüestions que més preocupen als veïns. En aquest sentit, els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la neteja viària són alguns dels temes recurrents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics