URGENT

El cinqué número de la revista El Ganxet ja ha arribat a les cases de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, es va començar a repartir el nou número de la revista municipal de Palafolls, El Ganxet. Segons ha informat el consistori, en aquesta nova edició de la revista s’ha volgut destacar el Castell de Palafolls. 

Per fer-ho, s’ha dedicat un monogràfic de vuit pàgines a l’edificació, on s’inclou una entrevista amb l’historiador Xavier Salicrú i explicacions concretes sobre les actuacions de remodelació que es faran al Castell.

A més, la revista dedica una part al asfaltat dels carrers de Palafolls i repassa algunes notícies destacades d’aquests últims mesos. A més, entre altres qüestions, el consistori ha dedicat un espai per explicar com és el funcionament del pressupost municipal. 

El Ganxet ja està disponible a la majoria de vivendes de Palafolls. Tot i que també es pot recollir a l’Ajuntament i es pot consultar online al web del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics