URGENT

Blanes presenta l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació durant la Setmana per la Pau

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, el municipi veí ha preparat tot un seguit d’activitats per celebrar la Setmana per la Pau. Tot i que algunes de les activitats ja es van fer la setmana passada, el gruix d’aquestes comença avui. 

Concretament, aquesta tarda a les 18h es llegeix el Manifest per la Pau davant de l’Ajuntament. Mitja hora després, a les 18:30h, la Sala de Plens acull el Lliurament dels Fons pel Projecte de Cooperació Internacional.

Demà dimarts s’ha programat una conferència sobre ‘Els processos de Pau a l’Amèrica Llatina: esperances i resistències’. Anirà a càrrec de Jaume Soler de SOARPAL i Victòria Hernàndez de ASOCOLGI i es farà a la Sala de Plens a les 19h.

Dimecres a les 18h és el torn de la presentació oficial de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació, a càrrec de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat. El dijous es farà una nova presentació, en aquest cas, es presentarà el 5è Calendari Interreligiós de Blanes 2023 a partir de les 18:30h.

Finalment, el divendres a les 20h es farà la 5a Marxa per la Pau. L’activitat sortirà des de la Biblioteca Comarcal i finalitzarà al Passeig de Dintre passant per la Plaça dels Països Catalans i per l’espai de Sant Andreu de Sa Palomera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics