Xavier Baró donarà el tret de sortida a la 12a edició de Poesia als Barracons

Foto: Xavier Baró
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dijous els alumnes de Batxillerat de l’Institut Font del Ferro tornaran a gaudir d’una nova edició del cicle de Poesia als Barracons. L’encarregat de donar el tret de sortida a la 12a edició del cicle és Xavier Baró, un autor qui ha musicat poemes de Papasseit i de Jacint Verdaguer,entre altres, tot i que la major part del seu repertori és de creació pròpia. D’aquesta primera visita n’ha donat més detalls Josep Hernàndez, professor de l’institut i impulsor de la iniciativa poètica. 

La voluntat d’aquesta activitat és transcendir més enllà dels àmbits habituals i que els alumnes connectin amb la realitat del poble i del país a través de l’art i la cultura. 

Tot i que alguna vegada s’ha obert al públic, aquesta edició només estarà obert als alumnes de Batxillerat de Palafolls. La primera trobada és aquest dijous, però la seguiran dues trobades més. Al març els alumnes coneixeran a Joan Puigdefàbrega i al maig a Xumo Nunjo. A l’abril, continuarà la poesia amb els alumnes, tot i que fora del programa de Poesia als Barracons. El poeta Josep Navarro Santaeulàlia visitarà els alumnes dins el programa Lletres a les aules que promociona la Institució de les Lletres Catalanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics