URGENT

El Maresme ja ho té tot a punt per les fires i jornades d’orientació educativa i professional pels alumnes

Compartiu aquesta història

Tot just ha començat el segon trimestre escolar i és el moment perquè molts joves triïn el seu itinerari educatiu i professional. És per això que s’organitzen diverses fires i jornades per ajudar els estudiants a escollir el seu camí.

En aquest sentit, una de les fires per excel·lència que s’organitzen és el Saló de l’Ensenyament a Montjuïc que es farà del 15 al 19 de març. Tot i que no és l’única, ja que la nostra comarca també comptarà amb algunes fires i jornades per ajudar els alumnes maresmencs.

La primera de totes les activitats que s’han preparat és la Fira (In) Forma’t del Mssnou que es farà el 10 de febrer al Pati que Ca N’Humet. La seguirà la 1ª Fira d’Orientació Laboral i Educativa els dies 14,15 i 16 de febrer a Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.

Al març, el Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró collirà l’ Orienta’t Mataró; el 30 de març es farà la VI Jornada d’orientació de formació professional Alt Maresme a la Fàbrica Llobet Guri de Calella, i del 29 al 30 de març es duran a terme la Setmana de l’orientació educativa Tria la Via a Alella i la Setmana de l’orientació educativa a Pineda de Mar.  
A banda d’això, el Consell Comarcal del Maresme també facilita informació, orientació i acompanyament al jovent al llarg de tot l’any a través del Programa Referent d’Ocupació Juvenil. Les professionals del ROJ resolen els dubtes del jovent i fan un acompanyament individualitzat en la tria

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics