URGENT

Queden prohibits els patinets elèctrics al transport públic

Compartiu aquesta història

A partir d’avui i durant sis mesos, els patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal estaran completament prohibits al transport públic. Així va decidir-ho el Consell d’administració de l’ATM després que un patinés s’incendiés a l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat. 

Segons informa l’Autoritat del Transport Metropolità, incomplir la norma pot suposar una sanció de 200 euros. I, és que el motiu principal per crear aquesta prohibició és la intenció de garantir al màxim la seguretat dels usuaris.

Aquesta mesura s’allargarà sis mesos i durant aquest període buscaran la forma de minimitzar el risc d’incendi de les bateries d’aquests vehicles. Per fer-ho, es reuniran amb tothom qui pugui aportar algun aspecte o element que pugui ser d’interès, a banda de fer-ho amb operadors, bombers, fabricants i usuaris. 
Per tal de facilitar la mobilitat dels usuaris de patinets, ara es podran deixar als aparcaments de Bicibox que hi ha als municipis dels voltants de Barcelona. Mentrestant, l’ATM planeja habilitar espais per estacionar els patinets a les estacions, sigui en format Bicibox, Bicitancats o bé les anomenades “U invertides” de ferro ancorades a terra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics