L’Agència Catalana de l’Aigua invertirà més de 140MEUR en el pla de gestió del risc d’inundacions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, va informar a la jornada sobre els Reptes de la gestió del risc d’inundació en l’actual context d’emergència climàtica que l’empresa té previst aprovar el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI) i el seu Programa de mesuper per l’àmbit de les conques internes. 

Aquest pla preveu una inversió superior als 140 milions d’euros que s’han de desplegar en els propers sis anys. D’aquesta inversió, 127 milions seran aportats per l’ACA i la resta anirà a càrrec de la Direcció General de la Costa i el Mar, més o menys, uns 9’5 MEUR, i dels titulars de les infraestructures, més de 3 MEUR, entre altres.

Les actuacions que s’han previst consisteixen en mesures de prevenció del risc d’inundacions, mesures de protecció, actuacions de preparació davant d’inundacions, mesures de recuperació i revisió post-inundacions i altres accions centrades en la promoció de la innovació i la recerca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics