URGENT

El Consorci de Promoció Turística del Maresme promociona els emblemes modernistes amb un nou catàleg comarcal

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un catàleg on es recullen rutes i edificis modernistes pels municipis vinculats a aquest moviment cultural i arquitectònic. I, és que, el Modernisme és un moviment cultural, artístic, arquitectònic i social que encara perdura al Maresme, tot i que s’emmarca entre finals del segle XIX i principis del segle XX a Europa. 

Els edificis que es van dissenyar i construir en aquella època han arribat fins als nostres i encara es poden contemplar a diferents municipis de la comarca. Per posar-los en valor i promocionar-los, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un catàleg que recull diferents rutes per alguns dels emblemes del moviment.

El catàleg inclou, per cadascun d’aquests municipis, un mapa per poder localitzar-hi les obres modernistes, les diferents rutes que s’ofereixen i dades d’interès com la durada de la ruta, si és gratuïta o si cal reserva. A més, també es mostra patrimoni modernista de la resta de municipis, que no disposen d’una ruta específica.

Entre els pobles i indrets que s’hi poden visitar hi ha la torre de Ca l’Arnau a Malgrat de Mar, el Cementiri de Sinera a Arenys de Mar, Ca l’Indià al Masnou i Can Bisa a Vilassar de Mar.

El catàleg es pot consultar en format digital al web del Consorci i també en paper a les Oficines de Turisme, ajuntaments i Punts d’Informació Turística de la comarca. Els textos es poden trobar en quatre idiomes, català; castellà; anglès i francès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics