Continuen obertes les inscripcions per a la Rua de Carnaval

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al llarg de tota la setmana, petits i no tant petits han seguit les consignes del Rei Carnestoltes i demà, els més petits del municipi lluiran les seves millors disfresses pels carrers de Palafolls.

Demà al matí i a la tarda s’ha programat la rua pels alumnes de les escoles i de la llar d’infants de Palafolls. Recordem que  a les 9:30h es podrà gaudir de la cercavila de la llar d’infants de Palafolls, a les 10:30h desfilaran els alumnes de l’Escola Mas Prats i a les 15h els alumnes de Les Ferreries. 

Aquest divendres a la tarda, Palafolls també recupera la Xocolatada solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per investigar el càncer infantil. Tothom qui vulgui participar podrà fer-ho a partir de les 16:30h al Fòrum Palatiolo. 

Però la disbauxa no acaba aquí perquè el proper dissabte 25 de febrer és el torn de la Festa de Carnestoltes. Enguany s’ha programat la cercavila de disfresses a partir de les 17:30h. Aquesta començarà a l’Avinguda Costa Brava i seguirà fins al Fòrum Palatiolo. Allà, hi haurà xocolatada amb xurros i activitats per als més petits. Per aquesta activitat encara estan obertes les inscripcions, per participar només cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics