URGENT

Els centres escolars de Palafolls celebren les portes obertes

Compartiu aquesta història

Les escoles palafollenques d’educació infantil i primària, Les Ferreries i Mas Prats, i l’Institut Font del Ferro de Palafolls ja ho tenen tot a punt per a obrir les seves portes a les famílies que estiguin interessades els nostres centres. Enguany, però, s’ha de tenir en compte el fet que aquestes trobades ja es podran fer completament de forma presencial. Així ho ha celebrat la tècnica d’educació a Palafolls, Mari Parra.

Pel que fa al calendari de portes obertes, l’escola Mas Prats durà a terme tres jornades de portes obertes. La primera es realitza aquest dissabte 25 de febrer i les properes es faran els dies 2 i 3 de març. Per més informació sobre les portes obertes a Mas Prats podeu posar-vos en contacte amb el centre trucant al telèfon 93 762 00 87 o enviant un correu a l’adreça electrònica a8060423@xtec.cat

Pel que fa a l’escola Les Ferreries, el centre celebrarà una única jornada de portes obertes. Serà el proper dijous 2 de març a partir de les 15:15h. Per part de l’escola indiquen que, si algú no pot assistir aquest dia, també hi ha la possibilitat de demanar una visita personalitzada per veure el centre. Per concertar una cita es pot concertar una cita trucant al 93 762 02 25. 

Quant a l’Institut, el centre també ha organitzat una jornada de portes obertes. En el seu cas, es farà el proper 6 de març amb dos torns horaris. Tothom interessat ha de demanar cita prèvia per assistir des del formulari que hi ha a la plana web de l’institut de Palafolls.

Cal recordar que les preinscripcions per al curs 2023- 2024 comencen el 6 de març per als alumnes d’educació infantil i primària i el dia 8 per als alumnes de secundària. L’últim dia per fer les preinscripcions per als tres cicles és el proper dilluns 20 de març.

Finalement, pel que fa al calendari de la llar d’infants municipal, encara s’està treballant per tal de tenir-lo tot enllestit i que les famílies dels més petits de Palafolls puguin conèixer el centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics