URGENT

Els patinadors de palafolls triomfen al V Trofeu Castell de Palafolls

Compartiu aquesta història

A banda del primer torneig solidari del Club Deportivo Palafolls, aquest cap de setmana els membres del Club Patí Palafolls també van demostres les seves habilitats en patinatge. Van fer-ho en el V Trofeu Castell de Palafolls i, segons indiquen des de la junta, va ser un èxit total. 

Aquest cap de setmana, els patinadors i patinadores del club, juntament amb els esportistes convidats d’altres municipis, es van presentar als exàmens de nivell que organitza la Federació Catalana de Patinatge. Els resultats van ser bons i, és que, molts dels esportistes palafollencs van aconseguir podi. 

Segons va indicar Joan Bosch, membre del cos tècnic del club, en declaracions al programa Minut a Minut de Ràdio Palafolls, va ser una jornada intensa, però estan molt contents amb la feina feta i amb el començament de temporada que han fet. 

L’alegria va ser compartida entre els altres membres del cos tècnic del Club Patí Palafolls. Una altra de les integrants, Paula Esquinas, va indicar que està molt satisfeta amb el treball que han fet. Segons explica, els entrenadors saben les possibilitats dels seus patinadors, tot i que encara hi ha vegades que se sorprenen amb els resultats finals de les competicions. 

Recordem que aquesta trofeu va ser la segona part del conjunt de competicions per pujar de nivell a la Federació Catalana de Patinatge. El primer es va fer fa unes setmanes pels membres més petits del club amb el 1r Trofeu Promeses que va organitzar el club palafollenc. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics