S’ajornen el Malgrat Outlet i el Mercat d’Hivern de Malgrat per previsió de pluja

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Promoció Econòmica de Malgrat de Mar havia preparat per aquest divendres i dissabte dues activitats per promocionar el comerç de la vila, tot i això, les últimes informacions detallen que s’han hagut d’ajornar ambdues activitats per la previsió meteorològica. 

Malgrat haver ajornat les dues activitats, les dates per la propera celebració d’aquestes ja estan publicades. Concretament, el proper 3 de març a partir de les 16h, les Peixateries Velles continuaran sent l’escenari del Malgrat Outlet. Allà, una dotzena de comerciants i paradistes vendran els seus productes rebaixats fora de temporada. A més, a partir de les 17h i fins a les 20h, l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar ha preparat un taller de pintacares. 

Pel que fa al Mercat d’Hivern, s’ha decidit que la nova data sigui el proper 11 de març. L’emplaçament continua sent el mateix, a la plaça de l’Església. Allà s’hi podrà trobar alimentació artesana amb exposició i venda de productes alimentaris de proximitat com embotits, formatges o rebosteria. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics