Malgrat de Mar organitza unes jornades dedicades a l’investigador Fèlix Cardona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha preparat per aquest proper mes de març unes jornades divulgatives sobre la figura de l’explorador malgratenc Fèlix Cardona. Aquestes se celebraran coincidint amb l’estrena del documental ‘Rere la pista del capità Cardona’ el proper 16 de març al canal 33. 

Les jornades estan previstes del 5 al 19 de març i inclouran una preestrena del documental a Malgrat de Mar, conferències i un taller, entre altres. Així ho ha detallat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Lourdes Borrell.

Entre algunes de les activitats de les preparades, destaca la nova versió de la peça teatral d’Assumpta Mercader sobre l’explorador. Aquesta es farà el diumenge 5 de març a les 12h a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. 

Tot i que a Malgrat de Mar es farà la preestrena del documental, aquest es podrà veure oficialment el proper 16 de març al canal 33. Aquest està dirigit  per la periodista Melissa Silva Franco i és un viatge des de Catalunya fins a Veneçuela per explicar la vida de Fèlix Cardona, relacionant-la amb els indígenes de la zona que han conservat el cognom Cardona.

Més específicament, el documental viatja al mateix escenari de les desconegudes aventures que va protagonitzar Cardona durant els quaranta anys que va viure a l’Orinoco. A més, també compta amb el testimoni d’un els fills de Cardona, Heinz.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics