L’ACEP celebra un nou sorteig a Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls tanca demà la participació a la nova promoció que va posar en marxa a principis de febrer per continuar promocionant el comerç a la vila. Així ho va indicar el president de l’ACEP, Francesc Tresserras.

En aquesta nova promoció de l’ACEP se sortejaran 9 premis de 100 euros cadascun que es podran bescanviar en els comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls. El sorteig es farà demà dimarts a partir de les 20h, en directe per Ràdio Palafolls. La dinàmica serà l’habitual de cada sorteig: es trucarà directament al número de telèfon que la persona afortunada hagi anotat a la butlleta. Des de l’ACEP es recorda que, perquè es pugui adjudicar el guanyador o guanyadora, cal agafar el telèfon a la primera. El sorteig es podrà seguir en directe a través del 107.7 de la FM o bé per www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics