URGENT

Junts per Palafolls presenta la seva candidatura amb Alícia Álvarez al capdavant

Compartiu aquesta història

Divendres a la tarda Junts per Palafolls va celebrar al Casal d’Avis la presentació de la seva candidatura de cara als propers comicis. L’acte es va desenvolupar amb els parlaments dels convidats i els de l’alcaldable de Palafolls, Alicia Álvarez, que va explicar la seva candidatura i qui son les persones que l’acompanyaran. 

Tal com va explicar Álvarez, la intenció del seu partit és millorar el municipi. No considera que calgui un canvi, perquè això ja va passar a les anterior eleccions amb el canvi de color al govern, però sí que hi ha aspectes a millorar i Junts els vol tractar. Entre ells hi ha millores en l’àmbit juvenil, en el de la gent gran i en el problema de l’habitatge.

A l’acte es va comptar amb la presència de dues personalitats destacades dins de Junts, Neus Munté i Victòria Alsina. D’una banda, Munté, regidora a l’Ajuntament de Barcelona i exconsellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya,  va indicar que és un orgull tenir una candidata com Alícia Álvarez en el partit.

D’altra banda, Victòria Alsina, Consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, va destacar el grup de persones que hi ha en la candidatura palafollenca. Segons va indicar, és molt interessant que Junts pugui estar dins l’ajuntament per sumar-se i ser decisius a l’hora de fer noves polítiques municipals. 

Finalment, a l’acte es va presentar alguns dels membres a la llista d’Álvarez i es va comptar amb un petit tast de productes Maresmencs i de Palafolls per celebrar la trobada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics