La llar d’infants Palafollets ja té a punt el calendari de preinscripcions per al curs 2023-24

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal com va acordar la Junta de Govern Local el passat 28 de febrer, entre els dies 3 i 5 de maig es publicarà l’oferta pel curs 2023-2024. Així, el període per presentar les sol·licituds dels nous alumnes serà del 8 al 19 de maig ambdós inclosos. Per tal de presentar aquestes sol·licituds, és necesaria la cita prèvia a l’OAC entre el 9 i el 16 de maig en horari de matí i tarda, tot i que també es pot fer de forma online amb el formulari corresponent que es podrà trobar al web municipal. 

Després d’aquest període, es publicaran les llistes corresponents i el període de matriculació s’obrirà del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos. Des de l’Ajuntament, a més, informen que qualsevol sol·licitud de preinscripció que es presenti abans del termini acordat es considerarà nul·la. De la mateixa manera, aquesta nou acord deixa sense efectes els aspirants de la llista d’espera del curs 2022-2023.

A la seu electrònica de l’Ajuntament es poden trobar els criteris que sumen punts als aspirants a les places de la llar d’infants Palafollets. Entre ells es troben els punts extres pels germans d’alumnes que ja estiguin al centre, per la proximitat del domicili i del lloc de treball i per la renda anual de la unitat familiar, entre altres.

Pel que fa a l’alumnat actual, del 27 de març al 14 d’abril es farà la confirmació de les places i el control econòmic. Aquest tràmit es farà virtualment a través d’una instància genèrica a l’Ajuntament on se sol·licitarà la confirmació de plaça a la llar d’infants municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics