Palafolls participa en les trobades empresarials emmarcades dins del projecte de la Tourdera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el marc del projecte Tourdera, és a dir, la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies, en què participa l’Ajuntament de Palafolls, s’ha preparat una nova iniciativa. Concretament, s’ha organitzat un cicle de trobades dirigides a empreses del territori que poden oferir serveis a usuaris que participen a la ruta.

L’objectiu d’aquestes trobades és informar de la possibilitat que tenen les empreses de participar en el projecte, millorant, així, la seva visibilitat. Així ho ha indicat el tècnic de Medi Ambient a l’Ajuntament de Palafolls, Helio López.

Segons explica López, algunes empreses de Palafolls ja s’hi han sumat a la iniciativa. En són un exemple l’Hostal Solfina o el Balconet, entre altres. Tot i això, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament, estan buscant altres empreses que també vulguin formar part del projecte.

Per tal de facilitar l’assistència del major nombre d’empreses possible, s’han programat tres trobades. El proper 17 de març a les 15h, l’Hospital de Pobres de Tordera acollirà la primera d’aquestes, el dia 24 ho farà Hostalric a les 10h a l’Edifici La Domus de Can Llensa i, finalment, el 30 de març l’Edifici Estació de tren de Palautordera a Santa Maria de Palautordera serà l’espai que acollirà la tercera i última de les trobades a partir de les 10h. 

Des de l’organització demanen que els interessats confirmin la seva assistència indicant en quina sessió volen participar. Per fer-ho es pot contactar per correu electrònic a l’adreça mcorominas@selva.cat o per telèfon al 872.973.512.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics