Un autobús queda calcinat després d’incendiar-se a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda, diversos vehicles d’emergència van haver d’intervenir en les tasques d’extinció i atenció a l’incendi d’un autobús que es va  produir a tocar de la zona comercial del Pla Parcial Costa Brava. Per sort, no hi va haver cap persona ferida, tot i que es va haver d’evacuar els veïns i veïnes d’un dels edificis de la zona on es va aturat el vehicle. 

L’accident va passar sobre les 17h quan un dels autobusos que cobreixen les línies urbanes del municipi tornava a cotxeres, buit de passatgers. Quan passava per l’alçada de davant el Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, un agent de la Policia Local que estava regulant el trànsit va advertir al conductor del bus que sortia un fum negre de la zona del darrera.

Tots dos van inspeccionar l’autobús, però no s’apreciava encara cap altre indici. Com que el conductor ja havia conclòs el servei, va decidir continuar fins les cotxeres per poder examinar en un espai adequat la possible anomalia. A mig camí, però, va haver d’aturar el vehicle perquè sortien flames a la part del motor.

Un Policia Local va ajudar-lo a buidar dos extintors mentre s’activava el protocol d’emergències. Durant la intervenció, també van evacuar els veïns i veïnes de l’edifici del costat on s’havia aturat l’autobús per major seguretat, confinant-se també d’altres a l’interior del seu domicili.

Pel que fa a les possibles causes que han originat el foc, la principal hipòtesi és que hagi hagut alguna fallida elèctrica. En l’extinció van intervenir un total de 16 vehicles d’emergència: 5 camions dels Bombers de la Generalitat, 2 patrulles i 4 motocicletes de la Policia Local de Blanes, 4 vehicles dels Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de Blanes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics