L’atur baixa lleugerament a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara mateix, Palafolls compta amb 486 persones aturades. Una xifra que suposa una disminució de 10 persones respecte el primer mes de l’any 2023. La tendència a l’alça deixa d’estar present a la vila, després que l’any passat augmentés considerablement l’atur sis vegades.

Si es comparen aquestes xifres amb les del febrer de l’any passat, les dades mostren una disminució de l’atur interanual i, és que, el febrer de 2022, hi havia 564 persones a l’atur, el que va suposar una disminució de 6 persones respecte el mes anterior del mateix any. Pel que fa la taxa total d’aturats a Palafolls el febrer, aquesta és d’un 10’29%.

Quant als municipis veïns, la tònica varia més. Malgrat ha comptabilitzat un total de 941 aturats, 6 més que el mes anterior.  A Tordera la xifra ha disminuït fins als 1.057, i a Pineda ha augmentat fins als 1.792 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics