URGENT

Blanes acull diumenge els 59ens Premis Recvll 2023

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’estan ultimant els preparatius per celebrar diumenge la 59a edició dels Premis Recvll que tindrà lloc a les 12h al Teatre de Blanes.

Enguany la principal novetat és que els guardons han augmentat el nombre de premis, de manera que n’hi haurà en sis categories. A banda de les cinc que fins ara ja composaven la convocatòria (Narració, Poesia, Periodisme, Retrat Literari i Teatre), se n’ha afegit la que premia una ‘Cançó en Català’ que ha de ser inèdita i composada ex professo.

En aquesta 59a edició s’han presentat gairebé el doble de treballs que en l’anterior, ja que el jurat ha hagut de valorar un total de 93 treballs, mentre que al 2022 es van presentar 56 obres. A banda de tenir garantida la seva publicació o difusió, els treballs guardonats compten amb diferents quanties de premis en metàl·lic que sumen 8.700 € en total.

Aquest 2023 encapçalaran l’acte de lliurament dels 59ens Premis Recvll l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat, Izaskun Arretxe Irigoien. Com ja s’ha fet els darrers anys, l’acte ha serà una gala oberta a la participació de tothom que vulgui assistir al Teatre de Blanes. És per això que des de l’organització conviden tothom qui vulgui a assistir a l’entrega de premis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics