URGENT

El Forroll renova la seva façana amb un nou mural

Compartiu aquesta història

Continuen les accions per part de Can Batlle per guarnir algunes de les parets del municipi amb murals identificatius de la vila. Recordem que en l’actualitat, Palafolls compta amb dos murals el de la N-II i el de l’entrada de Sant Lluís.

Seguint amb la iniciativa d’embellir espais del municipi, la nau del Forroll és l’últim dels indrets on es faran aquestes accions. L’encarregada de dur a terme aquest disseny és l’artista gironina Neve que ha plasmat en la seva obra alguns dels trets identificatius del municipi. D’aquesta última acció n’ha donat més detalls Miquel Roura, responsable de Can Batlle.

Pel que fa a l’emplaçament del nou disseny, s’ha decidit que sigui el Forroll perquè és un dels llocs de Palafolls on hi ha el suficient espai per fer un mural d’aquestes característiques.

De moment el disseny és sorpresa, tot i que indiquen que serà una representació paisatgística de l’entorn. Així, d’aquí uns quants dies tothom qui passi per davant del forroll podrà descobrir el nou mural palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics