La sostenibilitat i l’impuls de l’oferta turística són dos dels aspectes del nou pla d’accions del Consorci de Turisme del Maresme

Foto: Consorci de Promoció Turística
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha començat a desenvolupar el pla d’accions del 2023, en el qual la sostenibilitat hi té un gran pes i es converteix en un aspecte transversal de totes les accions, igual que la formació a tots els agents turístics, tant públics com privats. 

A més, un fet a destacar és la renovació de la pàgina web del Consorci de Turisme de la comarca, de forma que ofereix una millor experiència a l’usuari fent-la més intuïtiva i accessible.

L’oferta turística del Maresme és molt àmplia i des del Consorci es treballa per impulsar tots i cadascun dels tipus de turisme. A la comarca, destaca el turisme gastronòmic, ja que durant aquest any es presentarà la nova marca Sabors Maresme, que aglutinarà dins d’un mateix paraigües tots els productes singulars, tot ajudant a posicionar la comarca com una destinació de turisme gastronòmic de qualitat.

Entre altres accions, es conserva la iaia del Maresme que continuarà sent el personatge que dinamitzarà el turisme familiar a la comarca. A més, es crearà un directori d’empreses que ofereixen activitats familiars a les quals s’atorgarà el distintiu “la iaia del Maresme recomana” i se seguirà fent difusió de l’app de rutes gamificades que permet descobrir la comarca alhora que es coneixen curiositats culturals dels municipis.

Enguany es treballarà també per posicionar el Maresme com a destinació accessible per persones amb discapacitats físiques i mentals, promovent l’adhesió d’empreses i conscienciant mitjançant la formació en aquest segment de mercat. Totes aquestes i altres accions van presentar-se en un acte a Pineda de Mar on van assistir els 30 ajuntaments de la comarca, el Gremi d’Hostaleria del Maresme, l’Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la província de Barcelona, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), el TecnoCampus Mataró-Maresme, el Consell Comarcal del Maresme i el Club Nàutic el Balís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics