URGENT

El PSC confia en el Palafolls del 2030 i treballarà per adequar la vila als 10.000 habitants

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge, el PSC de Palafolls va continuar amb la seva agenda política. Va fer-ho amb un acte al Casal d’Avis on es va presentar el programa per les properes eleccions i l’esperit del grup municipal. 

Tal com va afirmar el candidat a l’alcaldia per Palafolls, Joan Vila, afronten aquestes eleccions amb il·lusió i entusiasme i, és que ja som quasi 10.000 habitants i d’això tracta el seu lema i la seva campanya. Segons Vila, el PSC a Palafolls creu que el municipi ha de començar a adequar-se a aquests 10.000 habitants que formaran part del municipi en els pròxims anys.

A més, aquests quatre anys en segona línia els han permès ser conscients de totes aquelles necessitats que han anat sorgint a la vila i han pogut avançar-se i començar a buscar formes de fer realitat el nou Palafolls dels 10.000 habitants. 

Entre les propostes que tenen sobre la taula i hi ha l’adequació dels equipaments municipals com la piscina; la creació d’una programació estable de teatre, i la creació d’un espai de salut per tots els palafollencs. Aquestes són algunes de les propostes que volen tirar endavant, sense perdre l’essència del municipi que ha sigut Palafolls tots aquests anys.

La presentació va comptar amb la visita del Ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, qui va posar en valor la importància de Palafolls com a municipi i va celebrar la candidatura que s’està configurant per part del PSC a Palafolls. 

A banda de la presència de Miquel Iceta, l’acte va comptar amb altres persones destacades dins el partit com Xesco Gomar, president delegat de la Junta d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, Elena Díaz, Diputada al Parlament de Catalunya, Sònia Viñolas, Alcaldessa de Malgrat de Mar i Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics