URGENT

L’Ajuntament de Palafolls publica un comunicat per resoldre tots els dubtes sobre la sol·licitud d’habitatges de protecció oficial

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha emès un comunicat informatiu davant les diverses sol·licituds d’informació respecte als habitatges de protecció oficial que hi ha al municipi i els que es construiran els propers anys. 

Des de l’ajuntament recorden que actualment s’està treballant en la promoció d’un nou parc de 70 habitatges de protecció oficial de lloguer al Sector 29 de Palafolls. D’aquests, 20 d’ells els promou el consistori i els altres 50 els cedeix l’Incasòl. A aquests 70 s’afegiran 80 més de titularitat privada, però de protecció oficial.

Recordem que part d’aquest habitatges e spodran construir després que l’ajuntament aconseguir una subvenció per part dels fons Next Generation de l unió Europea. A la tria, el nostre municipi va quedar en primera posició, entre més de 300 propostes.  Abans de poder accedir a tots aquests habitatges, però, el consistori recorda que ja hi ha un parc d’habitatges de protecció oficial al carrer Conquilles que compta amb una llista d’espera per poder-hi accedir. 

Per poder accedir a aquestes vivendes, cal que la persona interessada estigui inscrita al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial de Catalunya. Una vegada registrats, cal que la persona sigui major d’edat o estigui emancipada; que tingui necessitat d’habitatge d’acord el que preveu l’article 8 del Decret 106/2009 de 19 de maig; que resideixi en un municipi de Catalunya i, entre altres, cal que es compleixin efectivament els requisits exigits en el moment de la presentació de la sol·licitud. 

En aquest sentit, i en relació amb la promoció dels nous habitatges, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, demà al matí es reunirà amb la directora de l’Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau, la directora d’Incasol, Maria Sisternas i el Conseller de Territori, Juli Fernàndez. La intenció de la trobada és presentar la nova promoció d’habitatges de protecció oficial del sector 29.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics