URGENT

La Confraria de Sant Lluís i Santa Maria ultima els detalls per la 7a processó de Setmana Santa

Compartiu aquesta història

Tal com vam informar fa unes setmanes, enguany hi ha un gran canvi en l’organització. I, és que, aquest any, la processó canvia d’ubicació i es trasllada al centre de Palafolls. Tal com indica el Confrare Major, Oscar Berman, la processó cada any fa un pas més endavant i evoluciona per arribar a tota la població. 

Com és habitual, sortiran amb la imatge de la verge i, aquest any, també treuran un nou pas. Aquest és una donació d’un pare que ha fet pel seu fill que està malalt.

El Dijous Sant, tot just abans de la processó es farà un ofici solemne del Sant Sopar que es farà a l’Església de Santa Maria de Palafolls a partir de les 18:30h. Un ofici on tots les membres de la Confraria participaran de la Misa. 

Finalment, Berman ha volgut destacar tota la feina que hi ha darrere d’un acte com aquest i ha animat als palafollencs i palafollenques a participar de l’acte. Segons ha informat, una de les maneres de fer-ho és assistint com a públic a la processó, tot i que els interessats també es poden unir a la confraria per preparar aquesta i les següents edicions de la processó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics